Tartalmasabb leves mellé, vagy akár vacsorára is kitűnő ez a gyorsan elkészíthető finomság 🙂
Hozzávalók:
1 csomag leveles tészta
1 csomag /450 gramm/ mexikói zöldségkeverék
1 tojás + 1 a kenéshez
apróra vágott főtt vagy sült hús /elhagyható /
4-5 evőkanál majonéz
só, bors
A leveles tésztát szobahőmérsékleten kiengedjük. A zöldségkeveréket sós vízben megfőzzük, és kihűtjük.
1 tojást habverővel kicsit felverünk, hozzákeverjük a majonézt, sót, borsot, a zöldségkeveréket, és a nagyon picire felkockázott húst.
A leveles tésztát két részre osztjuk, mind a kettőt kinyújtjuk téglalap alakúra, majd a zöldségkeveréket egy csíkban ráhalmozzuk. Feltekerjük, megkenjük tojással.
200 fokra előmelegített sütőben 20-30 perc alatt pirosra sütjük.