Pillanatok alatt elkészíthető reggelire vagy vacsorára. Finom és laktató……. kell ennél több? 🙂
Amire szükségünk lesz hozzá :
1 kisebb buci / de családtagoktól és éhségtől függően akár egy kilós kenyér is 🙂 /
vaj /lehet előre elkészített fűszervaj is/
mindenféle, hűtőben fellelhető maradék kolbász, felvágott, sonka…
reszelt sajt
A kenyeret széltében és hosszában kb. 3 centinként bevágjuk. Vigyázzunk, hogy az alja azért egyben maradjon 🙂
A vajat apró darabokban beletesszük a résekbe. Ne sajnáljuk belőle 🙂 Utána jöhet ugyan így bármilyen felvágott vagy kolbász… szintén gazdagon 🙂 Majd a legvégén a sajttal megszórjuk.
Előmelegített sütőbe tesszük, míg a sajt szép színt kap a tetején, a kenyér pedig finom ropogós lesz. Légkeveréssel pillanatok alatt kész 🙂
Felvághatjuk szeletekre, de nekem úgy az igazi, ha kézzel szépen “elcsipegetem” 🙂