Hozzávalók:
50 dkg csirkemell filé
30 dkg gomba
2 kisebb cukkini
1 gerezd fokhagyma
1 kis dobozos tejföl
kb 1 dl tejszín
1 csokor petrezselyemzöld
Fűszerek: só, bors, kakukkfű, rozmaring ízlés szerint
A megtisztított, szeletekre vágott gombát pici olajon megpirítjuk. Adunk hozzá sót, borsot, kevés kakukkfüvet. / a sót már csak akkor, amikor pirul. A cukkinit fél karikákra vágjuk, majd kevés olajon ezt is megpirítjuk. Fűszerezzük pici sóval, borssal. Ha kész, hozzáöntjük a gombához.
A csirkemellet csíkokra vágjuk, majd forró serpenyőben ezt is készre pirítjuk. Adunk hozzá sót, borsot, egy kisebb ág rozmaringot, és egy gerezd apróra vágott fokhagymát. Mikor kész, hozzáadjuk a gombát, cukkinit. Ha szükséges, fűszerezünk még rajta.
A tejfölt elkeverjük a tejszínnel, hozzáadjuk a raguhoz, majd egyet rottyantunk rajta. A legvégén beledobjuk az apróra vágott petrezselyem zöldet.
Rizzsel, vagy más, tetszés szerinti körettel tálaljuk.