Konyhabuli

Csirkemell csíkok fűszeres sörtésztában

1002550_684696631540435_434541002_n

 

 

Húsok, halak, zöldségfélék egyik legegyszerűbb, de annál finomabb bundázási módja. Főleg ha nem szeretjük a macerás panírozást 🙂

Hozzávalók:

20 dkg liszt

2 tojás

fél csomag sütőpor

2,5 dl sör /nagyon jó ízt ad neki a citromos /

Fűszerek: só, bors, petrezselyem, chili pehely, fokhagyma, szezámmag. Tulajdonképpen bármilyen, ízlésünknek megfelelő fűszert tehetünk bele. Nagyon jó bele a reszelt sajt is.

A tojások sárgáját csomómentesre keverjük a liszttel, sütőporral, fűszerekkel, és a sörrel. A tojásfehérjét habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a masszába. A húsokat megmártjuk benne, majd forró olajban kisütjük, papírtörlőn leitatjuk a felesleges zsiradékot.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!