Ez a ragu is a “gyorsan valami finomat” kategória, pillanatok alatt vacsorát vagy ebédet varázsolhatunk az asztalra 🙂
Hozzávalók:
1 nagy fej hagyma
4-5 szelet bacon
1 doboz kukorica
1 doboz gomba /frissel is készíthető/
1 tömlős sajt /ízesített is lehet/
kb. 1,5 dl tejszín
2-3 kanál tejföl
Fűszerek: só. bors, oregánó, bazsalikom, 1 gerezd fokhagyma
A hagymát és a bacont kis kockákra vágjuk, megpirítjuk. Mikor majdnem kész hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. Utána mehet hozzá a gomba és a kukorica, a fűszerek, és az egészet puhára pároljuk. Ha kész hozzáadjuk a sajtot, tejszínt, tejfölt és egyet rottyantunk még rajta 🙂 Tésztával tálaljuk. Díszíthetjük apróra vágott petrezselyemmel, vagy csilipehellyel is 🙂
Tipp: a kész ragut akár pizzára is tehetjük feltétként.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: