Hozzávalók:
2 nagyobb fej hagyma
1 zöldpaprika
1 paradicsom
1 kg csirkecomb
1/2 kg csiperke gomba
2 evőkanál liszt
2,5 dl tejszín
Fűszerek: pirospaprika, só, bors, köménymag
A hagymát kis kockára vágjuk, majd kevés olajon üvegesre pároljuk. Én már ekkor hozzáadom a kockára vágott paprikát, paradicsomot. Hozzáadjuk a csirkecombokat, majd megszórjuk a pirospaprikával, és jól összeforgatjuk. Kevés vízzel felöntjük, és fűszerezzük. Ha félig kész hozzáadjuk a felszeletelt gombát. A lisztet csomómentesre keverjük a tejszínnel. Ha megfőtt a hús hozzáadjuk, majd egyet forralunk még rajta. Köretként adhatunk mellé tésztát, vagy galuskát.
nagyon finom lehet én holnap meg is csinaáloom sziasztook kellemes napot mindenkineek.!! 🙂