Konyhabuli

Tejszínes – gombás csirkepörkölt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Hozzávalók:

2 nagyobb fej hagyma

1 zöldpaprika

1 paradicsom

1 kg csirkecomb

1/2 kg csiperke gomba

2 evőkanál liszt

2,5 dl tejszín

Fűszerek: pirospaprika, só, bors, köménymag

A hagymát kis kockára vágjuk, majd kevés olajon üvegesre pároljuk. Én már ekkor hozzáadom a kockára vágott paprikát, paradicsomot. Hozzáadjuk a csirkecombokat, majd megszórjuk a pirospaprikával, és jól összeforgatjuk. Kevés vízzel felöntjük, és fűszerezzük. Ha félig kész hozzáadjuk a felszeletelt gombát. A lisztet csomómentesre keverjük a tejszínnel. Ha megfőtt a hús hozzáadjuk, majd egyet forralunk még rajta. Köretként adhatunk mellé tésztát, vagy galuskát.

 

 

 

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. horváth ildikó says:

    nagyon finom lehet én holnap meg is csinaáloom sziasztook kellemes napot mindenkineek.!! 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!