Konyhabuli

Töltött gomba

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Hozzávalók:

Személyenként 2-3 szép nagy csiperke gomba  /ezeket a mennyiségeket 12 db gombához írom /

1 csomag mexikói zöldségkeverék

2 db tömlős sajt /bármilyen ízű lehet/

gombánként 2-3 szelet szalámi, vagy kolbász

panírozáshoz liszt, tojás, zsemlemorzsa

 

A gombát megtisztítjuk, a tönkjét kiszedjük. A gomba belsejét egy kicsit kikaparjuk, hogy több töltelék férjen bele.

A zöldségkeveréket megfőzzük, majd lehűtjük. Hozzáadjuk a tömlős sajtot, a kikapart gombát, ízlés szerint sózzuk borsozzuk. Jól összekeverjük, majd megtöltjük vele a gombafejeket, és mindegyik tetejét betakargatjuk 2-3 szelet szalámival, hogy a töltelék ne folyjon ki.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Panírozzuk, majd forró olajban kisütjük. Köretként adhatunk hozzá rizst, sült burgonyát, vagy burgonyapürét.

 

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!