Hozzávalók:
Személyenként 2-3 szép nagy csiperke gomba /ezeket a mennyiségeket 12 db gombához írom /
1 csomag mexikói zöldségkeverék
2 db tömlős sajt /bármilyen ízű lehet/
gombánként 2-3 szelet szalámi, vagy kolbász
panírozáshoz liszt, tojás, zsemlemorzsa
A gombát megtisztítjuk, a tönkjét kiszedjük. A gomba belsejét egy kicsit kikaparjuk, hogy több töltelék férjen bele.
A zöldségkeveréket megfőzzük, majd lehűtjük. Hozzáadjuk a tömlős sajtot, a kikapart gombát, ízlés szerint sózzuk borsozzuk. Jól összekeverjük, majd megtöltjük vele a gombafejeket, és mindegyik tetejét betakargatjuk 2-3 szelet szalámival, hogy a töltelék ne folyjon ki.
Panírozzuk, majd forró olajban kisütjük. Köretként adhatunk hozzá rizst, sült burgonyát, vagy burgonyapürét.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: